🎥 "Een beetje spanning is toch ook leuk?" Herbeleef de EK-plaatsing van de Red Flames U19

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
Datum
0 reacties
🎥 "Een beetje spanning is toch ook leuk?" Herbeleef de EK-plaatsing van de Red Flames U19
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wisten zich te plaatsen voor het EK U19 in Schotland aankomende zomer. Al was dat na een geweldige spannende wedstrijd.

De 2-2 viel pas in de slotminuut en even later viel ook in de andere wedstrijd nog de 2-2 tussen Zwitserland en Finland, waardoor de Flames pas na de wedstrijd zeker waren van het EK in Schotland van 16 tot 28 juli.

"We hadden het tegen Finland ook in de slotfase gedaan, dus ik geloofde er echt in dat we het nog eens gingen doen", had Ella Vierendeels tijdens de match nog het vertrouwen.

Supporters kregen waar voor hun geld

"Iedereen geloofde erin, anders hadden we zelf ook de gelijkmaker niet meer gemaakt. Plots geloofde iedereen er ook in het publiek opnieuw in. Een beetje spanning, dat is ook een beetje leuk, toch?"

Coach Xavier Donnay pikte in: "Een ongelooflijke suspens was het uiteindelijk, dat onze prestatie nog wat mooier maakt ergens. Het was een fantastisch moment voor iedereen, voor alle speelsters en de manier waarop maakte het voor de supporters ook dat ze waar voor hun geld kregen."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws