Gent Ladies van underdog in kwartfinale naar grote favoriet in halve eindstrijd: "Blijven opletten"

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties
Gent Ladies van underdog in kwartfinale naar grote favoriet in halve eindstrijd: "Blijven opletten"
Foto: © Sus Sips

De KAA Gent Ladies pakten tegen RSC Anderlecht een knappe zege in de kwartfinales van de Beker van België en dus ligt de weg naar de finale helemaal open.

In de halve finales wacht namelijk WS Woluwe uit eerste nationale. De Brusselaars staan dan weliswaar helemaal bovenaan op het tweede niveau, in de Beker zijn ze op bezoek bij Gent in principe de grote underdog.

"Maar wij waren ook de underdog tegen RSC Anderlecht en we hebben hen geklopt", beseft Amber Maximus. "Dus moeten we opletten voor Woluwe en niet zomaar uitgaan van het feit dat we al in de finale zouden zitten."

Underdog

"Elke wedstrijd moet gespeeld worden, zeker een bekerwedstrijd. We hebben ook al mindere momenten gehad dit seizoen en moeten blijven opletten en de focus houden op elke match. Waaraan die mindere tijd lag? We hebben er zelf geen verklaring voor, maar zijn wel hard blijven werken om eruit te geraken."

De halve finale tussen Gent en Woluwe is voorzien op zondagnamiddag 14 april om 15 uur. Supporters opnieuw op post? "Tegen Anderlecht maakten ze indruk, het is leuk om voor zoveel supporters te kunnen spelen."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws