Woluwe moet in competitie en Beker ... twee keer in hetzelfde weekend aan de bak: "Hebben een keuze gemaakt"

Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
Datum
0 reacties
Woluwe moet in competitie en Beker ... twee keer in hetzelfde weekend aan de bak: "Hebben een keuze gemaakt"
Foto: © Leo Stolck

Het is een bijzondere én drukke week voor WS Woluwe. In de competitie wacht een belangrijk duel in en tegen Club Brugge, in de halve finales van de Beker van België een duel met de KAA Gent Ladies.

Een héél druk programma dus voor Woluwe: "Klopt. Op 13 april spelen we op Club Brugge, op 14 april spelen we tegen Gent in de halve finale van de Beker van België. We hebben een keuze moeten maken en de keuze is gevallen, er was geen andere oplossing mogelijk", aldus Tamara Cassimon in gesprek met Voetbalkrant.com.

"We gaan beide wedstrijden aanvatten, maar de ene is belangrijker dan de andere. We geven de halve finale van de Beker dus in se een beetje op, daar komt het op neer. Maar we waren sowieso de underdog tegen Gent, al kan in de Beker altijd alles - ik heb er in het verleden drie gewonnen."

Heel druk weekend

Het kampioenschap gaat momenteel voor: "Ik hoop die titel echt te pakken. We hebben vijf punten meer dan Club Brugge, maar hebben na de match in Brugge nog moeilijke verplaatsingen tegen Moldavo en Aalst, dus het kan een kenterpunt zijn. Brugge zal moeten komen, maar ik speel daar niet graag op. En w willen graag winnen."

Mentaal kan het ook een boost geven aan de speelsters: "Er zijn afspraken gemaakt in verband met de match tegen Gent de dag nadien. Als we tegen Club Brugge winnen, dan mag iedereen de dag nadien doen wat hij wil. Onze keepsters gaan we roteren, verder gaan we zien afhankelijk van hoe iedereen zich voelt. We gaan de competitie niet in gevaar brengen met de matchen die er nog komen."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Ander voetbalnieuws