Stadion: Commerzbank Arena
Hazard krijgt pak rammel van Leverkusen, Dortmund geeft concurrentie hoop

Borussia Dortmund liet punten liggen tegen Eintracht Frankfurt

In de Bundesliga heeft Borussia Dortmund een slechte zaak gedaan. De leider liet twee punten liggen tegen Eintracht Frankfurt en kan Bayern München naast zich zien opduiken. RB Leipzig volgt na winst tegen Stuttgart op één punt.

De eerste helft was gelijkopgaand. De grootste kans was voor Aubameyang, maar zijn schot ging over doel. Sahin bracht daarna Dortmund op voorsprong en Philipp zorgde in de tweede helft voor de dubbele voorsprong. Wedstrijd gespeeld denk je dan, maar Frankfurt trok in vier minuten de scheve situatie recht met een strafschop van Haller en een doelpunt van Wolf.

Borussia Mönchengladbach kreeg dan weer een pak rammel van Bayer Leverkusen, 1-5 werd het. Thorgan Hazard zorgde wel voor de assist op Johnson voor de enige goal van de Borussen.

21/10/2017 15:30RB Leipzig - VFB Stuttgart1-0
21/10/2017 15:30Bor. Mönchengladbach - Bayer Leverkusen1-5
21/10/2017 15:30Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund2-2
21/10/2017 15:30FC Augsburg - Hannover 961-2
21/10/2017 18:30Hamburger SV - Bayern München0-1