Nicky Evrard

Word fan van Nicky Evrard!
Facebook
RSS Feed van Nicky Evrard

Nicky Evrard over het vak apart van doelvrouw zijn

door Aernout Van Lindt
0 reacties

De selectie van 23 Red Flames voor het EK is bekend. Op 16 juli om 20.45 uur spelen ze hun eerste wedstrijd tegen Denemarken, elke dag stellen we jullie een Red Flame voor op datzelfde uur om alvast warm te lopen. Vandaag: Nicky Evrard.

Nicky Evrard werd op 26 mei 1995 geboren in Zottegem. Al snel vond ze de liefde voor de bal, via Strijpen en Munkzwalm kwam ze uiteindelijk bij Melle en later de Gent Ladies terecht.

De keepster was enkele jaren de nummer 1 onder Serneels, al is Justien Odeurs momenteel haar 'voorbijgestoken'. Toch komen de keepsters onder elkaar ook goed overeen. "De tweede keepster is altijd de waterdraagster van de eerste en we zouden alles voor elkaar doen", is de sfeer optimaal.

Keepers (of keepsters), het blijft vaak een vak apart. “We zijn vaak afgezonderd van de groep, omdat we trainen met de keepsters. Dan moet je toch wel wat op elkaar kunnen vertrouwen. Met Justien heb ik een heel goede klik, maar ook met de andere keepsters gaat het dus goed.”

Evrard bekroonde enkele goede seizoenen in Gent met een transfer naar het Nederlandse Twente, waar ze het team opnieuw aan titels moet proberen te helpen.

Ploegen

01/07/2017 - Nu FC Twente - Dames
21/09/2013 - 01/07/2017 KAA Gent Ladies - Dames

Nieuws

 

Info

Naam Evrard
Voornaam Nicky
Geboortedatum 26/05/1995
Positie Doelman
Ploeg
Nationaliteit België
  Wedstrijden Wedstrijden 4
  Aantal keer titularis Aantal keer titularis 4
  Aantal keer vervangen Aantal keer vervangen 0
  Gespeelde minuten Gespeelde minuten 360
  Gele kaarten Gele kaarten 0
  Rode kaarten Rode kaarten 0
  Goals Goals 0
  Owngoals Owngoals 0
  Penalty Penalty 0
  Assists Assists 0