Disclaimer

Voetbalkrant.com is een onafhankelijke informatieve website die volkomen zelfstandig opereert. Aan onze publicaties kunnen geen enkele rechten worden ontleend. De gebruikte logo's zijn geen eigendom van Voetbalkrant.com, maar wel van de desbetreffende instanties. Voetbalkrant.com gebruikt ze alleen als herkenningsteken voor onze bezoekers. Instanties die niet instemmen met het gebruik van bepaalde logo's mogen ons dit officieel meedelen, waarna wij het logo verwijderen.

Onze cartoons zijn niet gericht tegen bepaalde personen, instellingen of voetbalclubs noch hebben ze racistische bedoelingen. Essentieel voor een cartoontekenaar is dat elk "dankbaar" onderwerp (gebeurtenissen, zaken, instellingen,personen) kan gebruikt worden.

Voetbalkrant.com doet al het mogelijke om via een eindredactie het taalgebruik op de website zo correct mogelijk te maken. Dit geldt vooral voor het nieuws dat verschijnt op de homepage en ook (in mindere mate) voor het nieuws op de achterliggende pagina's (2de klasse, 3de klasse, buitenland enz...) De wedstrijdverslagen allemaal nalezen vraagt veel tijd. Onze excuses als u hierin fouten ontdekt. Vergeet niet dat Voetbalkrant.com werkt met een team vrijwilligers die zich gratis inzetten. Het is vooral het enthousiasme dat telt. Dank voor uw begrip. Bij elke verschenen artikel of publicatie op de website worden automatisch de rechten overgedragen aan Voetbalkrant.com