Wedstrijd van Speeldag 2 uit de WK 2010 tussen Slovakije en Paraguay.

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
92
Vittek met de beste kans van de wedstrijd voor Slovakije. Villar moet alles uit de kast halen om zijn schot onder de lat vandaan te halen.

Goal
Doelpunt van Cristian Riveros (Onbekend Onbekend)
Riveros knalt een afvallende bal in doel.

77
Torres met een niet onaardig afstandsschot dat over de dwarsligger verdwijnt.
72
Santa Cruz zet mooi voor en Vera kopt net naast de doelmond. Eindelijk een kans.

68
Flauwe tweede helft tot nu toe. Nog geen enkele kans die naam waardig kunnen noteren.
57
De match valt ietwat stil. Paraguay heeft alles onder controle, maar lijkt tevreden te zijn met Ć©Ć©n doelpunt.
53
Sestak zet voor, maar Vittek kan net niet bij de bal.
52
 Gele kaart voor Stanislav Sestak

51
Paraguay is duidelijk niet van zin op zijn lauweren te rusten. Ze zetten Slovakije onder druk, maar kunnen voorlopig zelf wel geen kansen versieren.
46
Geen wissels bij het begin van de tweede helft.

Rust
Paraguay gaat met een 0-1 voorsprong de rust in. Oververdiend, want de Zuid-Amerikanen waren duidelijk de beste ploeg in de eerste helft. Slovakije zal uit een ander vaatje moeten tappen in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
 Gele kaart voor Enrique Vera

42
 Gele kaart voor Jan Durica

39
Santa Cruz krijgt een grote kans na gestuntel in de Slovaakse verdediging. Mucha kan met een beenveeg erger voorkomen.
37
Salata kopt een corner van Sestak over doel. Slovakije begint toch wat lichte druk te ontwikkelen.
34
Leuke wedstrijd die nu goed over en weer gaat.
32
Slovakije zet een goede aanval op, maar de voorzet is net iets te scherp voor Sestak.
27
Vera werkt een doorsteekbal van Barrios enig mooi af. Met buitenkant voet stuurt hij de bal voorbij Mucha.
27

Goal
Doelpunt van Enrique Vera (Lucas Barrios)

24
Valdes schuift de bal nipt naast. Paraguay verdient ondertussen al een goal.
23
Paraguay combineert tot in de zestien van Slovakije. Barrios trapt over de goal.
19
Riveros trapt van op de rand van de zestien, maar de bal belandt recht in de armen van Mucha.
16
Paraguay is de betere ploeg, maar kan zijn balbezit voorlopig niet omzetten in kansen.
12
De goede bedoelingen van beide ploegen worden teniet gedaan door de vele slordige passes.
10
Slovakije probeert de bakens te verzetten. Een uitstekende aanval strandt bij Sestak die de bal hoog over doel voorzet.