staStandard de Liège
Anderlecht
Datum: 27/04/2018 20:00
Competitie: Super League - Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
KAA Gent Ladies en KRC Genk Ladies strijden om tweede plaats, Anderlecht kan in Luik nieuwe stap richting titel zetten
KAA Gent Ladies en KRC Genk Ladies strijden om tweede plaats, Anderlecht kan in Luik nieuwe stap richting titel zetten
Foto: © Sus Sips

In de Super League staat alweer een interessante speeldag op het programma. Het wordt dan ook uitkijken naar wie op speeldag 2 in de play-offs de beste zaken kan doen.

Gent en Genk nemen het in een rechtstreeks duel tegen elkaar op voor de tweede plaats. De Buffalo's spelen voor de tweede keer op rij thuis en willen na de nederlaag tegen Anderlecht nu wél de punten thuishouden.

Zoals steeds kan ook de inwendige mens versterkt worden voor de wedstrijd in Oostakker, die om 20.30 uur begint. De Limburgers willen dan weer winnen om hun laatste titeltroeven eventueel uit te spelen, want bij een 18 op 18 van de KRC Genk Ladies is er misschien nog wel iets mogelijk.

Standard moet dan weer proberen de titelstrijd wat spannender te houden door in de Clasico leider Anderlecht proberen af te houden.

Een duel tussen de Rouches en paars-wit? Dat staat ook in het vrouwenvoetbal garant voor leuke duels. Standard werd de voorbije jaren steevast kampioen, geven ze nu het stokje symbolisch door aan Anderlecht?

Meer nieuws