Datum: 10/08/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jan Breydel
Vindt Club Brugge een oplossing voor de afwezige Wesley tegen KV Kortrijk?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Club Brugge - KV Kortrijk hier LIVE vanaf 20u30

Vindt Club Brugge een oplossing voor de afwezige Wesley tegen KV Kortrijk?

Club Brugge en KV Kortrijk mogen speeldag 3 vrijdagavond op gang trappen. Behoudt blauw-zwart zijn perfecte score of pakken de Kerels hun eerste zege? Dat volgt u hier live vanaf 20u30!

De vorige ontmoeting zegt vrij weinig over het duel van vanavond. Club Brugge won toen met 2-1, maar de goals kwamen van Diaby en Limbombe en zij zitten door hun transferperikelen niet meer in de selectie. Wel een opvallende statistiek: KV Kortrijk kon nog nooit winnen in Brugge.

Selectienieuws

Denswil en Decarli keren terug in de selectie, voor Mechele en Nakamba komt deze wedstrijd nog te vroeg. Een opvallende afwezige is Wesley: als de Geschillencommissie geen beslissing neemt over zijn schorsing vóór 18 uur vanavond, mag hij in principe nog spelen, maar daar rekent Leko niet op. De coach sprak gisteren op de persconferentie ook over mogelijke vervangers (lees hier meer).

Bij KV Kortrijk staat coach De Boeck niet voor grote verrassingen. Van Loo, Rolland en Rougeaux zijn nog steeds geblesseerd, verder kan hij op iedereen rekenen.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Meer nieuws