zwaZulte Waregem
lokSporting Lokeren
Datum: 10/11/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Regenboogstadion
Francky Dury moet beide spitsen in vorm missen door schorsing: "En dan zijn er nog die zeven discutabele fases in vijf matchen"
Francky Dury moet beide spitsen in vorm missen door schorsing: "En dan zijn er nog die zeven discutabele fases in vijf matchen"
Foto: © photonews

Zulte Waregem en Sporting Lokeren hebben dringend punten nodig om onderin weer wat weg te raken. Het onderlinge duel zou wel eens primordiaal kunnen worden in operatie redding.

Zulte Waregem won afgelopen week van Standard, maar kreeg op Stayen een nieuwe mentale uppercut met een nederlaag tegen STVV door enkele discutabele beslissingen van de arbitrage.

Bij Essevee konden ze er allerminst om lachen, ook achteraf niet. "Verbist moet niet gaan zeggen dat de VAR het bij het rechte eind had, want dat klopt niet. De wonde is zo al diep genoeg ...", aldus Francky Dury.

Puzzelen

Voor Francky Dury wordt het sowieso opnieuw puzzelen voor de match tegen Sporting Lokeren, want hij moet de geelgeschorste Harbaoui én de geschorste Sylla missen voorin. Qua spitsen schiet daardoor eigenlijk enkel Chris Bedia over in de selectie.

Doelmannen: Bossut - Bostyn - Bansen
Verdedigers: De fauw - Baudry - Heylen - Walsh - Demir - Bürki - Verboom - Pletinckx
Middenvelders: Marcq - Buffel - Faik - De Pauw - Nissilä - Soisalo - Tardieu
Aanvallers: Bongonda – Bedia

Wie pakt de punten aan de Gaverbeek? Als de thuisploeg wint, kan u via een bonus van BETFIRST tot 200 euro aan 100% meteen 840 euro maken, voor de bezoekers wordt dat zelfs 960 euro! 

Meer nieuws