wbeSK Beveren
cluClub Brugge
0-1
Francesco Forte (pen) 78'
1-1
2-1
Datum: 07/12/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Freethiel
Vanavond antwoord op de vragen: hoe speelt Club Brugge zonder flanken en geraakt W-Beveren af van de rode lantaarn?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Waasland-Beveren - Club Brugge hier LIVE vanaf 20u30

Vanavond antwoord op de vragen: hoe speelt Club Brugge zonder flanken en geraakt W-Beveren af van de rode lantaarn?

Veel groter kan het verschil niet worden: regerende kampioen Club Brugge vs. rode lantaarn Waasland-Beveren. Wie pakt de punten? Dat volgt u hier LIVE vanaf 20u30!

Trainer Custovic heeft het tij nog niet kunnen keren in Beveren, want met 0 op 6 blijft hij zoeken naar het eerste puntengewin. Club Brugge lijkt dan weer begonnen aan een nieuw hoofdstuk na de puike resultaten van vorige week tegen Dortmund en Standard. Wel één opsteker voor de thuisploeg: in Brugge werd het 1-1.

Selectienieuws

De Brugse ziekenboeg barst stilaan uit zijn voegen. Álle flankspelers zijn out: Danjuma, Diatta, Vlietinck, Mata, Dennis en Cools. Ook spitsen Rezaei en nog steeds Vossen gaan niet mee naar de Freethiel. Vier beloften krijgen zo wel hun kans: Openda, Baiye, Fadiga en Ngonge.

Waasland-Beveren recupereert Ampomah, Keita en Vanzo voor de komst van Club. Sula, Heymans en Abdullah geraken niet fit.

Wie wint er volgens jullie, Waasland-Beveren of Club Brugge? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van 50 euro een bonus tussen 100 en 150 euro!

Meer nieuws