Reactie Jaques houdt Hegerberg perfect uit wedstrijd: "Toen wist ik dat ik mentale spelletje ging winnen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Breda, Nederland
| 0 reacties
Jaques houdt Hegerberg perfect uit wedstrijd: "Toen wist ik dat ik mentale spelletje ging winnen"
Foto: © photonews

De Noorse fans en pers waren na de wedstrijd aan het zoeken naar Ada Hegerberg. Een hele wedstrijd lang hadden ze haar namelijk nauwelijks gezien. Uiteindelijk kwam ze uit de spreekwoordelijke achterzak van Heleen Jaques gekropen. Die had het vooraf al aangeven dag "Ada sterretjes zou zien."

Er meteen staan, van in het eerste duel. Dat was de opdracht van bondscoach Ives Serneels aan het adres van zijn Flames vooraf. "Maar dat ze dat op zo'n manier ook kunnen invullen op het veld? Daar ben ik enorm trots op naar mijn ploeg toe. Op papier is het makkelijk om zoiets te vragen, maar in de uitvoering ... Top!"

Heleen Jaques van haar kant speelde een prima partij tegen Ada Hegerberg: "Toen ze zich na een paar minuten ergerde dat ik mijn handen gebruikte om haar af te houden, had ik door dat ik het mentale spelletje kon winnen."

"Ik kende haar nog van in mijn tijd bij Turbine Potsdam in Duitsland. Ze gaf ons achteraf misschien wel het mooiste compliment door ons te vertellen dat we het echt wel verdienden om te winnen van hen. Mijn gevoel? Bangelijk, meer valt daar niet over te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties