KRC Genk Ladies versterken zich fors, kapitein legt uit: "Kloof zo goed als mogelijk dichten met de topteams"

KRC Genk Ladies versterken zich fors, kapitein legt uit: "Kloof zo goed als mogelijk dichten met de topteams"
Foto: © photonews

De KRC Genk Ladies hebben zich de voorbije week flink versterkt en willen daarmee ambitie tonen naar volgend seizoen toe. Al rekenen ze ook opnieuw op de kwaliteiten van kapitein Riete Loos, die na het vorige seizoen in de bloemetjes werd gezet als supergenomineerde op de Sparkle.

Riete Loos eindigde samen met Kassie Missipo en eindwinnares Laura De Neve op het podium van die awards en was daar uitermate blij mee. "Het doet enorm veel deugd om bij de top-3 te horen van speelster van het jaar. Ik ben een meer controlerende speler en het is tof dat er toch ook aan mij gedacht is."

Sleeptouw

Want Loos heeft een typerende stijl: "Ik neem het team graag op sleeptouw. Op én naast het veld. We zijn al bezig geweest met teambuildingsactiviteiten naar volgend seizoen toe. Het team is in opbouw."

En dat zal dus ook gebeuren met flink wat nieuwe speelsters: "We zijn stappen aan het zetten en willen volgend seizoen de kloof zo goed als mogelijk dichten met de topteams", klinkt het nog bij de ambitieuze middenveldster van de KRC Genk Ladies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties