Dat is indruk maken: Red Flame Tessa Wullaert vrouw van de match na eerste twee officiële doelpunten voor Manchester City

Dat is indruk maken: Red Flame Tessa Wullaert vrouw van de match na eerste twee officiële doelpunten voor Manchester City
Foto: © photonews

De vrouwencompetitie in Engeland is nog niet begonnen, maar dit weekend werd wel al de tweede speeldag afgewerkt in de WSL Cup. Met een Red Flame in een absolute glansrol.

In twee groepen van zes en twee groepen van vijf gaan twintig teams op zoek naar een top-2 plek om zo de kwartfinales van de WSL Cup te gaan halen. Op speeldag 2 was er veel goed nieuws te melden over onze Red Flames.

Tessa Wullaert had op speeldag 1 al gewonnen van Birmingham na strafschoppen, nu werd vlot gewonnen van Leicester: 4-0. Wullaert zorgde voor twee van de vier doelpunten, haar eerste officiële goals in loondienst van The Citizens.

Wullaert werd bovendien verkozen tot vrouw van de match en had ook nog een mooi woordje over voor de supporters:

In de groep heeft Manchester City de eerste plek te pakken met 5 punten, op de voet gevolgd door het Bristol City van Julie Biesmans. The Vixens wonnen met 3-1 van Sheffield United. Het Liverpool van Yana Daniëls was vrij op deze tweede speeldag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties