Al meer dan 5000(!) tickets verkocht voor Belgian Red Flames tegen Zwitserland

Al meer dan 5000(!) tickets verkocht voor Belgian Red Flames tegen Zwitserland
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn hot, zoveel is alweer duidelijk. Voor de wedstrijd tegen Zwitserland zijn al heel wat tickets de deur uit. Toch kan u nog steeds tickets bestellen!

Een ideaal uur, een ideaal scenario en dat op een vrijdagavond: alles is aanwezig om er een leuke wedstrijd van te maken met héél véél volk op vrijdagavond vijf oktober tijdens de Red Flames tegen Zwitserland.

Vol huis?

De KBVB liet ondertussen weten dat er voor het duel al meer dan 5000 tickets zijn verkocht. De komende week zou dat aantal nog wel eens flink kunnen oplopen richting een nieuw record of - wie weet - een uitverkocht King Power aan Den Dreef. 

"We rekenen opnieuw op onze twaalfde man, die zich ook de voorbije maanden en jaren al enkele keren echt wel liet horen en zien. Het toont dat vrouwensport in België iets kan losmaken, dat is mooi en aardig meegenomen", kijkt bondscoach Ives Serneels uit naar een vol huis.

Praktisch

De Flames nemen het eerst thuis aan Den Dreef in Leuven op tegen Zwitserland op 5 oktober. De match in Leuven zal om 20.30 uur beginnen en we proberen met z'n allen te zorgen voor een kolkende dreef!

Daarna volgt een tripje naar Zwitserland op 9 oktober, hopelijk met een zo goed mogelijke uitgangspositie. Voor de heenwedstrijd in Leuven zijn alvast tickets beschikbaar.

Die kosten vijf euro op voorhand (en 8 euro aan de loketten in Leuven de dag zelf) en kunnen via DEZE LINK worden besteld. Er is bovendien een unieke jeugdactie! "Onder 16 jaar betaal je slechts €1 als je met jouw team naar de wedstrijd komt! Deze jeugdactie is enkel geldig voor clubs aangesloten bij de KBVB. De tickets mag je niet doorgeven/verkopen aan derden", klinkt het bij de KBVB.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties