beeBeerschot
Meldert
Datum: 12/12/2009 20:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 15
Wamberto schenkt Wilrijk punt tegen Meldert
Gentil Dossche
| 0 reacties
Wamberto schenkt Wilrijk punt tegen Meldert
Foto: © SC

Meldert moest op het veld van Wilrijk vrede nemen met een gelijkspel. De gasten stonden lange tijd op voorsprong maar ouwe getrouwe Wamberto bewees dat hij nog steeds een klasbak is.

De bezoekers gingen direct op zoek naar het openingsdoelpunt. Melkert verlengde een voorzet van Madawa nipt naast. Aan de overzijde gooide De Valck zich onvervaard in de voeten van Wamberto. Even na het kwartier trok Melkert op avontuur en Goris had geen verhaal. Wilrijk zocht de gelijkmaker maar kende pech toen een hoekschop van Delcour de dwarsligger schuurde.

Onmiddellijk na de pauze kreeg Meldert een mooie kans om de score te verdubbelen. De knal van Wauters ging via de onderkant van de lat terug het veld in. Melkert vlamde de rebound onbesuisd naast. Ook bij Wilrijk stond even later het doelhout in de weg. Toen de bezoekende defensie zich misrekende was Wamberto er als de kippen bij om de stand in evenwicht te brengen. Houman en Madawa kregen nog halve kansen en Thielemans strandde op De Valck.

Al bij al mocht iedereen tevreden zijn met het resultaat.

KFCO Wilrijk: Goris, Thys, Janssens, Van Den Eynde, Wamberto Souza Campos, Delcour (46’ Thielemans), Ilegems, Van Handenhoven, Pals (65’ Verheyen), Ooms, Lenaerts(77’ Verelst).

VB Meldert: De Valck, De Pauw, Wellens, Leyman, Verdeyen, Wauters, Houman, Amazou (74’ El Adoully), Madawa, Melkert, Sleewaegen(46’ Aelbrecht).

Doelpunten: 18’ Melkert 0-1; 61’ Wamberto 1-1.

Gele kaarten: Verdeyen en Wauters.