Het niveau van deze wedstrijd is toch bedenkelijk

Bij Westerlo komt Henkens in de ploeg, Hyland verhuist naar de bank. Bij STVV is er een basisstek voor Pulido, Dussaut en Ceballos.
1
Sint-Truiden-Westerlo: 0-0
2
Westerlo op een zucht van de voorsprong
Jongens, al na 2 minuten kon Westerlo zomaar op voorsprong staan. Manias kopt een voorzet heel nipt naast!
8
Na die grote kans van Westerlo heeft STVV het heft in handen genomen. Het is nog wachten op een grote kans.
12
Een goede voorzet van Dussaut en Daems moet de eerste hoekschop voor STVV toestaan.
15
Voetballend doet STVV het beter, maar Westerlo houdt de ruimtes klein.
19

offsite
Boli kan doorgaan en besluit op de lat, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel.
20
Vrije trap op een mooie plek voor STVV nadat Heylen Bamba onderuit moest trekken. Anders had hij op doelman Van Langendonck af kunnen gaan.
20
 Gele kaart voor MichaĆ«l Heylen

21
Aiai, Bezus trapt wel heel slecht. Het leer gaat in de tribune.
23
Tja, er valt echt niet veel te beleven hier op Stayen.
27

Goal
Doelpunt van Ruben Miguel Marques dos Santos Fernandes (Stef Peeters)
Goal!De thuisploeg staat op voorsprong. Ruben Fernandes kopt de voorzet van Peeters heel simpel binnen. Waar was die defensie van Westerlo?
28
 Gele kaart voor Nicolas Rommens

32
Dussaut lanceert de tegenaanval uitstekend, maar Bamba kan niet goed besluiten.
35
Opnieuw een gevaarlijk standje voor het bezoekende doel, maar Ceballos kan net niet trappen.
36
Bezus maakt goed ruimte voor zichzelf en mikt dan toch wel enkele meters naast. Hier was toch meer mee te doen.
38
Acolatse kan het leer voor doel gooien, maar geen Westerlo-speler die erbij kan. Het is zowat het enige offensieve wat Westerlo hier op de mat brengt.
41

Goal
Doelpunt van Elton Acolatse (Onbekend Onbekend)
Goal! Westerlo stelt de stand weer gelijk. Acolatse maakt de ruimte voor zichzelf en besluit dan wel heel knap laag in de verste hoek.
43
Westerlo krijgt de bal niet weg, Bezus knalt op een verdediger. Bijna stond het 2-1!
43
 Gele kaart voor Stef Peeters

45+2

offsite
Sint-Truiden scoort hier op slag van rust, maar de vlag gaat de lucht in en het feestje gaat dus niet door.

Scheidsrechter
Rust
Sint-Truiden - Westerlo: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Mixalis Manias
Ingevallen Silvere Ganvoula

47
Acolatse ging even op de grasmat zitten en kreeg onmiddellijk verzorging. Hij lijkt toch verder te kunnen.
50
 Gele kaart voor Maxime Annys

51
Hoekschop voor de Kanaries, al zijn ze daar bij Westerlo niet mee akkoord.
52
 Gele kaart voor Johan Bal

52
 Gele kaart voor Yohan Boli

58
We blijven wachten op kansen. Nu eindelijk een snelle uitbraak van STVV via Djene, Boli kan de voorzet niet binnen duwen.
60
Vervangen Cristian Ceballos
Ingevallen Fabien Tchenkoua

64
De Petter krijgt toch wel enkele minuten verzorging op het veld. Hij heeft een hoofdwonde.
69

Goal
Doelpunt van Silvere Ganvoula (Onbekend Onbekend)
Jongens wat een geklungel achterin bij STVV. De ingevallen Ganvoula profiteert ervan en legt de bal voorbij Dutoit.
71
Vervangen Robin Henkens
Ingevallen Yoni Buyens

72
Ganvoula draait zich vrij en knalt dan een metertje naast.
74
STVV is even van slag. Prima voorzet van Rommens, hoekschop voor Westerlo.