Datum: 29/10/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Kehrweg Stadion
Kan Lokeren aanknopen met overwinning na ontslag Leekens?
Maxim Cleemput
| 0 reacties

Arnar Vidarsson moet Lokeren naar eerste overwinning in 4 wedstrijden stuwen

Kan Lokeren aanknopen met overwinning na ontslag Leekens?
Foto: © SC

Zaterdag nemen Sporting Lokeren en KAS Eupen het tegen elkaar op. Voor Lokeren is het de eerste match na het ontslag van George Leekens. Kan interim-trainer Arnar Vidarsson de eerste zege sinds speeldag negen tegen KV Kortrijk binnenrijven voor de Oost-Vlamingen?

Het was een erg bewogen week in Lokeren na het ontslag van Leekens. Runar Kristinsson wordt de nieuwe coach, maar zal zaterdag nog niet op de bank zitten. Vidarsson zal deze wedstrijd voor zijn rekening nemen.

Het zal voor de Waaslanders zaak zijn om de weg naar het doel te vinden. Met amper negen doelpunten in twaalf partijen hebben ze de slechtste aanval van eerste klasse. Benieuwd voor wie de interim-coach vooraan zal kiezen.

Eupen kan niet rekenen op een geweldige thuisreputatie.

Eupen staat met elf punten boven Lokeren in het klassement. De Oostkantonners kunnen niet echt rekenen op een geweldige thuisreputatie. Met twee zeges en één gelijkspel op vijf wedstrijden doen slechts twee ploegen slechter in eigen stadion.

Gelooft u in een zege van de Oost-Vlamingen? Een gokje bij UNIBET van 60 euro kan je 204 euro opleveren. Ontvang hier je wedtegoed!

Meer nieuws