lokSporting Lokeren
kvmKV Mechelen
Datum: 05/11/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Daknam
Eerste opdracht voor Kristinsson, krijgen we meteen 'nieuw' Lokeren te zien?
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Eerste opdracht voor Runar Kristinsson, krijgen we meteen 'nieuw' Sporting Lokeren te zien?

Eerste opdracht voor Kristinsson, krijgen we meteen 'nieuw' Lokeren te zien?
Foto: © photonews

Sporting Lokeren neemt het vanavond op tegen KV Mechelen. Voor nieuwbakken trainer Runar Kristinsson wordt het zijn allereerste opdracht als trainer van zijn nieuwe club.

Lokeren stelde Kristinsson reeds vorige week voor, maar de wedstrijd op het veld van KAS Eupen volgde de nieuwe oefenmeester nog vanuit de tribune. Zijn assistent - en goede vriend - Arnar Vidarsson nam de honneurs waar en de Waaslanders sprokkelden dankzij een laat doelpunt van Bob Straetman nog een punt.

Tom De Sutter keert terug in de selectie van Lokeren, maar de spits is wellicht nog niet fit genoeg om aan de aftrap te staan. Coelho en Jambor liggen nog in de lappenmand.

Coosemans opnieuw onder de lat

Over naar Mechelen. De ploeg van Yannick Ferrera boekte vorige week een deugddoende overwinning tegen AA Gent en wil vanzelfsprekend met een goed gevoel de interlandbreak in. Als het van Malinwa afhangt, dan wil het ook op het veld van Lokeren vol voor de drie punten gaan.

Ferrera kan geen beroep doen op drie spelers: Crepulja, De Witte en Moris. Zo staat Coosemans opnieuw onder de lat bij Mechelen. Voorts is het opletten geblazen voor Croizet en Verdier. Beide heren staan op één gele kaart van schorsing.

Meer nieuws