Datum: 27/11/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
"Kunnen we op onze bek gaan? Ja, maar ..."

Volg Standard - Zulte Waregem hier LIVE

"Kunnen we op onze bek gaan? Ja, maar ..."
Foto: © photonews

Zulte Waregem won vorige week in eigen huis van Anderlecht en is de fiere leider en herfstkampioen. Kunnen ze ook op bezoek bij Standard in de Vurige Stede punten pakken? Dat zal nog moeten blijken.

“Standard speelde een goede wedstrijd in de Europa League in Vigo. Het is een team dat altijd de ambitie moet hebben om play-off 1 te spelen, dus is het niet een duel van nummer 1 tegen nummer 8, maar een duel tussen twee teams die strijden om de top-6”, is Francky Dury duidelijk in zijn bewoordingen.

“De groep beseft sinds de overwinning tegen Anderlecht dat ze goed zijn, maar ze zijn rustig gebleven. Met de leidersplaats komt vertrouwen, maar ook een verantwoordelijkheid. We mogen ons oog voor de details niet uit het oog verliezen. Maar dat gaat de groep niet doen. Kunnen we op onze bek gaan in Standard? Ja, maar niet omdat we minder speelden door te veel vertrouwen.”

Ook Marvin Baudry beseft dat het niet makkelijk wordt op Sclessin: “Daar spelen is altijd lastig. Er zijn de erg vurige fans, de scheidsrechter staat er altijd onder druk en het is ook een mooi stadion. Het publiek vuurt de spelers enorm aan. Maar ik speel er wel graag en zeker voor een vol huis.” Henrik Dalsgaard zit voor het eerst in de selectie, Standard heeft af te rekenen met flink wat geblesseerden.

Kan Zulte Waregem ook in Luik winnen? Dan maak je van de gratis bonus van 80 euro tot 200% meteen 240 euro. Waag je kans!

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent