Datum: 11/12/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Onvervalste topper in Ghelamco Arena tussen Hein en Yves
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent-KV Oostende

Onvervalste topper in Ghelamco Arena tussen Hein en Yves
Foto: © Photonews

In Gent staat in de vooravond het duel tussen AA Gent en KV Oostende op het programma. Twee teams die, laat ons zeggen, aardig bezig zijn in de competitie.

Gent verloor immers nog geen punten in eigen huis, maar daar zou vanmiddag verandering in kunnen komen. Het KV Oostende van tegen Racing Genk of Standard, daar is immers iedereen wel bang van.

Welk KVO krijgen we?

Het KV Oostende van tegen Brugge boezemt dan weer minder angst in. Het lijkt bij de troepen van Vanderhaeghe vaak alles of niets. De laatste weken is het meestal alles. Wat er ook van zij, er worden straks twee voetballende ploegen op de Gentse mat verwacht.

Het zal een verademing zijn voor Vanhaezebrouck, na het gehakketak op Westerlo én de dubbele muur die ook Konyaspor deze week optrok. Opvallend genoeg geen Thomas Matton in de Gentse selectie. Kapitein Asare is wel van de partij.

Selectie Gent: Asare, Coulibaly, Davidzada, Dejaegere, Esiti, Foket, Gershon, Milicevic, Mitrovic, Nielsen, Perbet, Rabiu, Rinne, Saief, Schoofs, Simon, Taravel, Thoelen, Van Der Bruggen en Vandenbussche.

Maak de wedstrijd nog spannender door in te zetten bij UNIBET. Nu voor bestaande klanten via deze link een stortingsbonus van 50% tot 10 euro!

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent