Datum: 17/12/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Het Kuipje
Klimt Westerlo uit het dal tegen herboren Lokeren?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Westerlo-Lokeren

Klimt Westerlo uit het dal tegen herboren Lokeren?
Foto: © photonews

Met nog drie speeldagen voor de winterstop kampeert Westerlo nog steeds op een gedeelde laatste plaats. Met het bezoek van Lokeren wordt alvast een eerste belangrijke partij afgewerkt.

Dé belangrijkste wedstrijd wordt die van de midweekspeeldag tegen Moeskroen, dat samen met Westerlo de rode lantaarn moet delen. De Parel van de Kempen treft Lokeren wel niet op het beste moment. De Waaslanders draaien immers een stuk beter onder Kristinsson.

Als we de laatste vijf competitiewedstrijden er bijnemen, is het verschil erg groot. Westerlo haalde twee op vijftien, Lokeren deed het met acht punten een stuk beter. Bovendien stuntte het in Genk en hield het leider Zulte Waregem in bedwang in eigen huis.

Geen Van Langendonck en Patosi

Voor Van Langendonck komt de wedstrijd nog te vroeg, Benji De Ceulaer vatte de eerste fase van zijn revalidatie aan. Bij Lokeren nog geen spoor van Ayanda Patosi.

Selectie Westerlo: Van Hout, Verbist, Apau, Daems, Mustoe, Schuermans, Christensen, Ruyssen, Heylen, Matthys, Miletic, Henkens, Annys, Hyland, Molenberghs, Rommens, Buyens, Lanini, Acolatse, Ganvoula en Manias.

Selectie Lokeren: Verhulst, Copa, De Wolf, Maric, Ingason, Ticinovic, Galitsios, Skulason, Ninaj, Terki, Overmeire, Persoons, Bolbat, Miric, De Sutter, Straetman, Hupperts, De Ridder, Ansah.

Bij UNIBET is Lokeren alvast favoriet. Waagt u graag een gokje? Dan kan u via deze link profiteren van een bonus van maar liefst 200% tot 80€!

Meer nieuws