Datum: 20/08/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Regenboogstadion
Goede start én terechte dromen! Essevee en KVO kijken elkaar vanavond in de ogen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Zulte Waregem - KV Oostende

Goede start én terechte dromen! Essevee en KVO kijken elkaar vanavond in de ogen
Foto: © Photonews

Met Zulte Waregem - KV Oostende staat er vanavond een heel aantrekkelijke affiche op het programma. Beide subtoppers zijn de nieuwe voetbaljaargang goed gestart én dromen van meer.

De ambitie van Zulte Waregem en KV Oostende is klaar als pompwater: een plaats in play-off 1. Met een eerste en vierde plaats hebben beide teams de verwachtingen na de competitiestart alvast ingelost.

"We zullen top moeten zijn om iets te rapen in het Regenboogstadion", is Yves Vanderhaeghe op zijn hoede. Francky Dury trekt dan weer de stoutste schoenen aan. "Oostende heeft meer geld, maar zijn ze ook beter dan ons?"

De Kustboys moeten het in Waregem alvast zonder Joseph Akpala en Antonio Milic (beiden geblesseerd, nvdr.) doen. Andile Jali is niet opgenomen in de selectie, terwijl David Rozehnal zijn terugkeer viert.

Francky Dury kan het elftal van de voorbije weken tussen de lijnen brengen. Enkel Henrik Dalsgaard zorgt ervoor dat de medische staf niet werkloos moet toekijken. Spektakel vanavond? We hopen het alvast.

Wordt de leider vanavond geklopt?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al meteen 174 euro op. Denk je eerder dat het een gelijkspel zal worden aan de Gaverbeek? Dan mag je maar liefst 207 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws