Datum: 23/09/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Le Canonnier
Club Brugge wil vertrouwen tanken met het oog op belangrijke match in Champions League
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Club Brugge wil vertrouwen tanken tegen Moeskroen met het oog op belangrijke match in Champions League

Club Brugge wil vertrouwen tanken met het oog op belangrijke match in Champions League
Foto: © photonews

Moeskroen en Club Brugge trappen vanavond de zevende speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Blauw-zwart won zijn voorbije twee wedstrijden, maar kan wel nog wat extra vertrouwen gebruiken.

Beginnen doen we met Moeskroen. De ploeg van Glen De Boeck kende geen al te beste start. Er werd binnenskamers getwijfeld aan de coach, maar dankzij een zege op het veld van Westerlo en de (moeizame) kwalificatie in de Beker van België zit die toch weer iets steviger in het zadel.

De Boeck geeft zo goed als zeker het vertrouwen aan de jongens die vorig weekend gingen winnen op het veld van Westerlo. Voor Club Brugge is het vooral oppassen voor het aanvallende kwartet van Les Hurlus. Trezeguet, Ferber, Markovic en Viola kunnen voor gevaar zorgen.

Geen Gedoz bij Club

Club Brugge speelt nog steeds niet geweldig, maar toch boekte het tijdens de voorbije week twee zeges. Eupen en Lommel United moesten het afleggen tegen de regerende kampioen. Fantastisch was het echter nog niet, want de troepen van Preud'homme kwamen in beide partijen op achterstand.

Preud'homme kan vanavond geen beroep doen op Felipe Gedoz. De Braziliaan kreeg tegen Lommel een knie in de bil en is out. Pina en Denswil keren terug in de wedstrijdselectie, maar het is niet duidelijk of zij aan de aftrap zullen verschijnen.

Meer nieuws