Kemzeke
Maldegem
Datum: 20/12/2008 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke zet Maldegem haast probleemloos opzij
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke zet Maldegem haast probleemloos opzij
Foto: © SC

In de strijd om de linkerkolom deed Kemzeke een uitstekende zaak door Maldegem puntenloos huiswaarts te sturen. In de zone van de waarheid bleven de bezoekers in gebreke.

Slechts heel even gaf Maldegem de indruk de thuisploeg het vuur aan de schenen te kunnen leggen. De Smet knalde echter ruim over. De Klauwaerts keerden direct het tij. Ben Omar schilderde een voorzet op het hoofd van Willem Buedts en doelman Polen was kansloos. Met een ultieme zweefsprong op een poging van Ben Omar kon de bezoekende portier de schade nog enigszins beperken. 
 
Zelfde spelbeeld na de rust en opnieuw was Polen ter plekke. Hij haalde een geplaatste kopbal van Ruys met brio uit de winkelhaak. Ook toen De Wilde alleen voor de bezoekende portier verscheen gaf deze geen krimp. De bezoekers slaagden er niet in één enkele uitgespeelde kans te versieren, zodat Kemzeke rustig kon uitspelen.  
 
Kemzeke: Vleeschouwer, De Wit, Peirsman, Ben Omar (91’ Wirken), Saman, Silverans, Ruys, Buedts, De Wilde (80’ Van Lierop), Stoop, Janssens (88’ Blommaert).
 
Maldegem: Polen, Van de Voorde, De Rijcke, Inghelbrecht, Van Moorhem, De Smet, De Zutter (42’ Feys), Calsijn, Van Eeghem, Van Malderen (74’ Van Hulle), Volckaert (10’ Damme).
 
Doelpunt: 17’ Buedts 1-0.
 
Gele kaarten: Saman, Van Malderen, Inghelbrecht.