kvmKV Mechelen
lokSporting Lokeren
Datum: 09/04/2016 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Achter de Kazerne
Twee teams die er écht iets willen van maken in play-off 2 tegen elkaar

KV Mechelen - Lokeren, hét topduel in play-off 2

Twee teams die er écht iets willen van maken in play-off 2 tegen elkaar
Foto: © photonews

KV Mechelen en Lokeren begonnen goed aan play-off 2. Elk hebben ze al drie punten in de zak, tegen elkaar zoeken ze naar drie extra punten. Een duel met twee ploegen die er niet eens geveinsd willen voor gaan.

KV Mechelen - Lokeren was vorig jaar al de finale van play-off 2. Op Daknam krijgen we mogelijk volgend jaar sowieso Europees voetbal te zien, want onder meer Zulte Waregem, Oostende en ... KV Mechelen zouden daar hun Europese wedstrijden willen afwerken.

Dus dwingt Lokeren beter zélf Europa af. "We willen echt voor play-off 2 gaan, we hebben daar een doel van gemaakt", klinkt het bij Georges Leekens gedecideerd. Het moet wel zonder Coelho naar Malinwa, hij heeft een liesblessure.

Bij KV Mechelen was er twijfel rond Tim Matthys na zijn blessure van vorige week in Stayen, maar hij lijkt alsnog klaar voor de strijd. Cissé is dat (uiteraard) niet. De winnaar doet sowieso een prachtzaak richting winst in play-off 2.

Wie boekt zijn tweede zege in PO2?

Malinwa? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 102 euro op. Meer vertrouwen in de bezoekers? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 174 euro bijschrijven op uw bankrekening. Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Meer nieuws