Dolle vreugde bij Castagne en co na de 0-1!
Astra - KRC Genk

Kan Genk in Roemenië meteen een goede uitgangspositie verwerven?
18:45
Nog een kwartiertje voor de wedstrijd begint in Roemenië. Wij volgen het voor jullie op!
1
Astra-Racing Genk: 0-0
1
We zijn er aan begonnen. Wie trekt het eerst ten strijde?
4
De studieronde is bezig, voorlopig nog geen al te grote kansen.
6
Het spel gaat goed over en neer, maar voorlopig zonder kansen.
8
Genk krijgt een corner, maar die levert erg weinig op.
12
Budescu en Uronen met een fel duel. Geen strafschop voor de Roemenen, Genk krijgt de vrije trap mee.
15
Budescu met een bal richting de tweede paal, uiteindelijk ook een schot van Teixeira vanuit de tweede lijn. Het levert weinig problemen op voor Ryan.
18
De thuisploeg leidt momenteel op punten, maar voorlopig is dit echt een maat voor niets.
20
Uronen - Budescu, dat lijkt vandaag wel het duel in het duel te worden. Beide spelers staan vaak dicht bij elkaar in de buurt, voorlopig zonder erg.
22
Samatta met een kopballetje, maar Lung heeft er weinig problemen mee. Bijna halfweg de eerste helft en we zagen nog geen 100%-kansen.
23
Nu toch wat druk van Genk. Pozuelo met een rush, maar opnieuw is Lung er als de kippen bij!
25

Goal
Doelpunt van Timothy Castagne (Mbwana Ally Samatta)
Samatta en Lung botsen met elkaar, waardoor de bal uiteindelijk in de voeten van Castagne geraakt. Die heeft maar binnen te leggen en zet Genk op rozen!
26
Wat kunnen de Roemenen nu? Ze moeten nu wel echt uit hun schulp komen.
29
Het doelpunt heeft de wedstrijd helemaal monddood gemaakt. Veel gebeurt er momenteel niet meer.
32
Het blijft wachten op een volwaardige kans van de thuisploeg. Genk heeft alles in handen.
35
Racing Genk speelt de bal al bij al rustig rond. Voor de Roemenen is het lopen achter een ongrijpbare bal. Wat krijgen we nog voor de koffie?
37
Vrije trap voor Racing Genk. Trossard is erg dicht bij de 0-2, maar de bal blijft hangen tussen de benen van Lung.
40
Nu toch vier corners op korte tijd voor de Roemenen. Ze leveren echter stuk voor stuk bitter weinig op voor de Roemenen.
43

Goal
Doelpunt van Constantin Valentin Budescu (Felipe Teixeira)
Pech voor Genk, want Budescu heeft de bordjes opnieuw in evenwicht gebracht.
45
Krijgen we nog iets voor de koffie? Het ziet er niet meteen naar uit.

Scheidsrechter
Rust
Astra - Racing Genk: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
19:47
Meteen naar de koffie!
1-1 bij de rust. Genieten was het nog niet, maar we zagen wel al twee doelpunten - eentje aan elke kant.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen in Roemenië. Kan Genk opnieuw doorzetten?
49
Nog niet al te veel te beleven voorlopig na de koffie. Het blijft natuurlijk opletten, want de 1-1 kwam er ook als een donderslag bij heldere hemel.
53
Heerlijke actie van de Roemenen over bijzonder veel stationnetjes, maar het schot van Teixeira zoeft over de kooi van Ryan.
56
De tweede helft is voorlopig voor de thuisploeg. Maar het begin van de eerste helft was ook voor de thuisploeg, dus nog geen paniek voor Genk.
59
Daar is Ionita plots met een knap schot, maar Ryan ziet de bal voorlangs gaan.
62
Aan de overkant is er een schotje van Samatta dat net over verdwijnt. Zo probeert Genk stilaan toch de boel in evenwicht te brengen.

65
De Roemenen gaan een eerste keer wisselen. Nog 25 minuten, voorlopig heeft Genk geen al te slechte uitgangspositie te pakken.
68
Ook Berge is er in gekomen, terwijl Boëtius ook nog zal invallen. Met nog een kwartmatch voor de boeg is er nog veel mogelijk.
71
Nog twintig minuten, krijgen we nog iets? Het is voorlopig windstil, maar een halfzieke Berge maakt wel meteen indruk.
75
Er valt eigenlijk echt niets meer te vermelden. Het is wachten op een slotoffensief.
75
Vervangen Alejandro Pozuelo Melero
Ingevallen Jean-Paul Boëtius

77
Boëtius is ingevallen. De gewisselde Pozuelo kon er niet om lachen, maar het is nu aan de Limburgers om er toch nog iets van te maken - al is 1-1 geen slechte uitgangspositie.
80
Vervangen Sergiu Florin Buș
Ingevallen Viorel Nicoară

80
Wat krijgen we nog? Het lijkt hier 1-1 te gaan blijven.
83
Bam, 1-2 Genk!
En zo geeft Genk zich op de counter alsnog een geweldige uitgangspositie. Het is Trossard die de perfecte omschakeling wist af te ronden!
83

Goal
Doelpunt van Leandro Trossard (Siebe Schrijvers)

86
Het ziet er plots veel beter uit voor de Limburgers. Nog vijf minuutjes volhouden. Ook Gent staat overigens op voorsprong.
88
Vervangen Leandro Trossard
Ingevallen Thomas Buffel

89
Kopbal Sapunaru, Ryan met een mirakelredding. Het levert niets op, want even later scoort Seto alsnog!
90

Goal
Doelpunt van Takayuki Seto (Daniel Constantin Florea)

90+1
Nog drie minuten extra. Pech voor Genk!
90+3
Is het hier dan gedaan?

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:51
Genk verlaat Roemenië met een 2-2 gelijkspel. Geen al te slechte uitgangspositie.