Brockie verhuist naar Sydney

Brockie verhuist naar Sydney
Foto: © SC

Sydney FC heeft zich versterkt met Jeremy Brockie. De 18-jarige aanvaller komt over van de New Zealand Knights en tekende een contract voor twee jaar. Brockie wordt gezien als één van de grootste talenten in de regio aangezien hij als 18-jarige al deel uitmaakt van de Nieuw-Zeelandse nationale poeg. Brockie is na Alex Brosque de tweede aanvaller die Sydney aantrekt met het oog op volgend seizoen, dus de geruchten dat sterspeler Dwight Yorke zal vertrekken zullen wederom groter worden.

Brockie is vanzelfsprekend gelukkig met zijn transfer naar de kampioen van de Hyundai A-League: "Ik ben opgewonden om naar Sydney te komen. Ik had het al een tijdje in mijn gedachten. Ik heb met verschillende clubs gesproken en het was moeilijk om een keuze te maken. Geografisch gezien is het goed, want mijn familie woont nog steeds in Nieuw-Zeeland. Sydney is de grootste, ze zijn kampioen dus de mogelijkheid die zich aanbood was te groot om zo maar naast mij neer te leggen."

Brockie begrijpt wel dat hij nog een hele weg moet afleggen: "Ik weet dat ik veel zal bijleren bij Sydney omdat zij zoveel spelers hebben met ervaring. Het zal mooi zijn om te spelen met spelers zoals Dwight Yorke en Steve Corica. Ook zal ik veel bijleren op training. Ik ben nog maar 18 en ik weet dat ik nog veel moet leren. Dit is een mooie mogelijkheid in mijn carrière om een betere speler te worden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties