Reactie Scholz bijzonder kritisch: "Het wordt tijd dat er minder gesproken wordt en dat we meer laten zien op het veld"

Scholz bijzonder kritisch: "Het wordt tijd dat er minder gesproken wordt en dat we meer laten zien op het veld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard ging met de billen bloot bij Zulte Waregem: 1-0. Een verdedigende fout lag aan de basis van het enige doelpunt. Alexander Scholz was iets minder tevreden dan doelpuntenmaker Timothy Derijck.

"Dit is een teleurstelling voor ons", begon Alexander Scholz in duidelijke taal. "Het tegendoelpunt? Ja, hij stond wel helemaal alleen en dat mag uiteraard niet. We mogen niet blij zijn na deze prestatie."

En dus was de centrale verdediger allerminst tevreden: "Het ontbreekt ons aan stabiliteit intern. We hebben ook een erg jonge ploeg: onze vijf spitsen zijn niet ouder dan 22 jaar. Normaal breng je die geleidelijk een per een, maar nu is het van moeten."

Alexander Scholz: "Titelambities? Dat is absurd"

"Er zat geen tempo, geen kracht en geen controle in onze wedstrijd. Ik weet ook niet hoe het komt, want we hadden een goede voorbereiding. Het was geen goede match, Zulte Waregem was vandaag beter. En dat mag eigenlijk niet, Standard moet altijd de favoriet zijn."

Scholz kwam ook nog eens terug op de te hoge verwachtingen van het bestuur: "Neen, wij zijn geen ploeg voor de titel. We moeten voor play-off 1 spelen. De titel vragen? Dat is absurd, daar hebben we de kwaliteiten niet voor. Het wordt tijd dat er minder gesproken wordt en dat we meer laten zien op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties