Antwerp gelijk, Anderlecht verslaat Gent
Sander De Graeve

Vier Belgische ploegen kregen de eer om de zesde speeldag in de BeNeLeague af te sluiten. AA Gent Ladies ging op bezoek bij Anderlecht, Leuven maakte de trip naar Antwerp.

Anderlecht - AA Gent Ladies 4-1

In Anderlecht bleef het lange tijd gelijk. Crammer scoorde voor de thuisploeg op slag van rust. Vlak na de koffie kon Van Calenberg de gelijkmaker scoren. Anderlecht duwde in de tweede helft toch nog het gaspedaal volledig in. Uiteindelijk won paars-wit ruim met 4-1.

Antwerp Ladies - OH Leuven 1-1

OH Leuven had erg lang uitzicht op een goed resultaat op bezoek bij Antwerp. Van Kerkhoven zette Leuven vlak voor de rust op voorsprong. Antwerp kwam op een onwaarschijnlijke manier toch nog langszij.

In de allerlaatste minuut van de extra tijd kreeg de thuisploeg nog een strafschop. Die werd door Sophie Mannaert feilloos omgezet. Bittere pil dus voor de dames uit Leuven.