estEstland
belBelgië
Datum: 03/06/2016 18:00
Competitie: EK
Speeldag: Speeldag 9
#Flametime - België kan in Estland nieuwe sprong naar EK maken

Belgian Red Flames moeten winnen in Estland

#Flametime - België kan in Estland nieuwe sprong naar EK maken
Foto: © photonews

Het is weer Flametime. De Belgische nationale ploeg kan in Tartu een nieuwe stap richting EK zetten. In september kunnen ze dan de poort naar Nederland helemaal inbeuken.

Maar eerst Estland kloppen, al zou dat in principe geen enkel probleem mogen zijn. De thuiswedstrijd eindigde op een droge 6-0 overwinning aan Den Dreef, maar bondscoach Ives Serneels blijft met de voetjes op de grond.

Het is in dit soort wedstrijden dat het zeker niet mag mislopen, terwijl dit aan het eind van een slopend seizoen wel gevaarlijke matchen zijn. Bovendien zijn er toch wel wat blessures bij de Flames, zeker op het middenveld waar De Gernier en De Caigny gemist moeten worden.

Borrelhapje

Enig voordeel: de Esten graven zich nooit in en spelen altijd vrank en vrij. Bovendien ontberen ze echt wel de kwaliteiten om meer dan een borrelhapje te zijn voor de Flames.

De ogen zijn dan ook nu al een beetje gericht op het duel tussen Engeland en Servië van zaterdag. Dat duel is vooral belangrijk met het oog op plek 2 in de groep. De KBVB stuurt alvast zijn headscout naar Wycombe om de twee toekomstige tegenstanders van de Flames aan het werk te zien.

Wie wint het duel?

Een stuntzege van de Esten zou u liefst 1260 euro kunnen opleveren, maar wij gaan uit van een ruime zege van de Flames. Scoren ze vijf keer of meer? Dan maakt u van uw gratis bonus van 60 euro bij ons meteen 104 euro.

Meer nieuws