#Flametime: het nummer 4 van de wereld let vanavond maar beter op!

#Flametime: het nummer 4 van de wereld let vanavond maar beter op!
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames maken na een 7 op 9 in de eerste drie duels nog steeds alle kans op plaatsing voor het EK. In Engeland moet niets, maar mag alles. De Flames zien het zitten, dus past het nummer 4 van de wereld maar best op.

Het AESSEAL New York Stadium van Rotherham United is vanavond het decor waarin de Belgian Red Flames op zoek gaan naar een stunt in hun kwalificatiepoule. Tegen Estland (dinsdag 12 april aan Den Dreef in Leuven) is het van moeten, in Rotherham mag alles.

De wedstrijd begint om 19.55 uur plaatselijke tijd, dus 20.55 uur hier in België en is live te volgen op BBC2. Ook wij volgen natuurlijk de wedstrijd live voor jullie mee, want een overwinning kan de kansen op het EK natuurlijk enorm vergroten.

Vanuit Engeland enkel positief nieuws. Iedereen is klaar voor de strijd met het nummer 4 van de wereld. De voorbereiding was vlekkeloos te noemen en de sfeer was opperbest. Dat kan je ook zien bij deze beelden van een fotoshoot:

Bij het nummer 4 van de wereld zijn er bijzonder veel sterke speelsters natuurlijk. Danielle Carter - goed voor een hattrick in Estland - is er dan wel niet bij, met Duggan en Aluko zijn er voldoende alternatieven. En wat kan Lucy Bronze betekenen voor haar land na haar sterk WK in Canada?

En wat als de Flames stunten? Dan kan u er maar wel bij varen: elke ingezette euro op de Flames kan je 9 keer terugkrijgen via ons en UNIBET. Een gokje van 60 euro kan je dus risicoloos inzetten op België, en als ze winnen krijg je meteen 540 euro terug!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties