Belgische in het buitenland komt op krachten na ziekte en spreekt over vlaggen en fanfares

Belgische in het buitenland komt op krachten na ziekte en spreekt over vlaggen en fanfares
Foto: © photonews

Liefst vijf Flames maken momenteel het mooie weer in het buitenland. Een daarvan is Tine Schryers, die momenteel in Noorwegen het mooie weer maakt. Ze komt van ver, maar timmert rustig verder aan de weg.

Aan het begin van het seizoen had ze het ons na enkele nederlagen al weten te beloven: "De andere teams zeggen dat we goed voetbal brengen, dus alles zal wel goed komen."

En ondertussen gaat het ook daadwerkelijk beter: "De laatste 4 wedstrijden hebben we niet verloren: 3 keer gelijk en 1 keer gewonnen tegen sterke tegenstanders, dat is zeker niet slecht."

We zijn op krachten aan het komen -

"Als ploeg zijn we heel grote sprongen aan het maken en we spelen mooi voetbal. Persoonlijk zit ik even in een dipje. Ik ben ziek geweest en heb wat bloedarmoede gehad. Maar we zijn op krachten aan het komen."

Op dit moment val ik in bij de A-ploeg en om fysiek op peil te komen, speel ik extra matchen met de tweede ploeg. Daar loopt het wel goed: ik heb al drie keer gescoord en gaf een assist. Dus we zijn op de goede weg en blijven verder werken."

Ondertussen maakte ze wel een nationaal feest mee: 17 mei is de nationale feestdag van Noorwegen. "Schitterend hoe Noorwegen zo een eenheid is en iedereen naar Oslo en omstreken komt."

"En iedereen komt dan verkleed in jurken die ze van kleinsaf hebben gekregen. De Noorse vlaggen overal, de fanfares, ... mooi om te zien!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties