Competitie: EK
Speeldag: Speeldag 9

Engelse Leeuwinnen hakken Servië in de pan en helpen zo Red Flames stapje dichter bij EK

In de groep van de Belgian Red Flames speelde Engeland vandaag tegen Servië. Een duel dat ook door de Flames met argusogen zal zijn gevolgd. En The Lionesses haalden uit.

Bij de rust hadden de Engelsen al een geruststellende 3-0 voorsprong gepakt. Eerst was er een heerlijke pass op Greenwood, die ook knap afwerkte. En na een strafschopdoelpunt van Carney en een treffer van debutante Daly was de wedstrijd bij de koffie al gespeeld.

In de tweede helft dikten White, Christiansen en Carney met nog twee doelpunten de score snel aan tot 7-0, daarna viel de motor iet of wat stil van de Lionesses.

Maar de 7-0 overwinning was wel erg ruim. Engeland speelde goed en nadert zo tot op een puntje van de Red Flames in de stand. Als ze aanstaande dinsdag ook in Servië winnen zijn de Flames zeker van de tweede plaats in de poule en komt het EK opnieuw een stapje dichter.