Beste belofte van het seizoen: "Daardoor heb ik veel bijgeleerd"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Oostende
| 0 reacties
Beste belofte van het seizoen: "Daardoor heb ik veel bijgeleerd"
Foto: © Leo Stolck

Op het Gala van de Sparkle werd niet enkel de beste speelster verkozen, er was ook ruimte voor enkele nevenprijzen. Zo werd Tine De Caigny verkozen tot grootste belofte.

Al rest de vraag: is Tine De Caigny nog wel een belofte, want eigenlijk is ze goed genoeg om ook genomineerd te worden als speelster van het jaar. Al meer dan een jaar speelt ze steevast bij de Red Flames - al was ze voor de trip naar Estland wel geblesseerd.

Stijl van trainen van Duitse trainer lag me wel -

Tine De Caigny

"Ik speel inderdaad al eventjes mee bij de Red Flames en in de Super League en vorig jaar bij Club Brugge in de BeNe League, maar uiteindelijk ben ik natuurlijk nog altijd maar 18", aldus De Caigny tegen Voetbalkrant.com.

"Maar ik ben wel enorm blij met deze prijs als beste belofte. Ik had het niet meteen verwacht en ik had het Elke en Davinia zeker ook gegund", was ze vol lof voor haar medegenomineerden Van Gorp en Vanmechelen.

"Ik heb dit seizoen wel veel bijgeleerd. Bij Lierse had ik een Duitse trainer en die stijl ligt me wel. Veel werken en zo veel bijleren. De basisconditie is iets waar ik moet blijven aan werken, op die manier kan ik mijn troeven - lengte en kracht - nog beter uitspelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws