Keepster terug naar OH Leuven: "Dit is thuiskomen"
Redactie
| 0 reacties

Louise Van Den Bergh keert terug naar OH Leuven

Keepster terug naar OH Leuven: "Dit is thuiskomen"

Een meisje van de streek is Louise Van Den Bergh zeker en vast. Na een jaartje in Tienen keert de speelster nu ook terug naar OH Leuven. "Dit voelt dan ook als thuiskomen."

En Van Den Bergh heeft toch wel wat recht van spreken. Zo speelde ze na een jeugdcarrière in Haacht toch vijf jaar bij OH Leuven, waarvan nog een jaartje bij de jongens.

"Na vijf jaar mag ik dan ook zeggen dat het een leuk weerzien is. Ik heb vorig seizoen ook altijd contact gehad met veel speelsters van hier in Leuven", opent Van Den Bergh tegenover Voetbalkrant.com.

Wil vaste waarde worden in doel -

"Ik ben dan ook blij terug te zijn, al mag ik zeker niet klagen van mijn seizoen bij Tienen. De concurrentie was groot, maar ik heb toch mijn wedstrijden kunnen spelen. Natuurlijk hoop ik bij OHL in doel te staan, maar ik wil gewoon hard werken om de kansen te krijgen."

"Dat is voor mij dan ook het doel voor het seizoen: een vaste waarde worden in doel. En dan wil ik het team ook graag aan een zesde plaats helpen in het klassement", mikt de goalie op een rustiger seizoen dan het afgelopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties