Het zal van de Flames moeten komen ...

Het zal van de Flames moeten komen ...
Foto: © photonews

De Rode Duivels liggen eruit op het EK in Frankrijk, dus is het eens te meer uitkijken naar wat de Flames er kunnen van bakken de komende jaren. Die staan nog niet zover als de Duivels, maar gaan volgend jaar normaliter wel voor het eerst op een groot toernooi raken.

Eens je geplaatst bent voor zo'n groot toernooi kan blijkbaar ook alles. Dat Wales won van de Rode Duivels, of eerder al IJsland van Engeland, het toont aan dat verrassingen nooit zijn uit te sluiten.

Goed nieuws dus ook voor de Belgian Red Flames, die mits winst in september in Servië naar het EK in Nederland mogen volgend jaar. Daar kunnen ook zij proeven van voetbal op het hoogste niveau.

Outsiders kloppen

Duitsland en Frankrijk? Dat is misschien voorlopig nog iets te hoog gegrepen. Maar tegen outsiders als Nederland, Noorwegen en Engeland bewees het team de voorbije jaren al dat in een goede dag alles mogelijk is.

Met een kwartfinale in 2017 zouden we al erg tevreden zijn, daarna is echter alles mogelijk. Maar eerst het EK halen natuurlijk en geen stappen overslaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws