Keepster OH Leuven: "Zitka was wel een voorbeeld"
Redactie
| 0 reacties

Louise Van Den Bergh wil schitteren met OH Leuven en spreekt over Daniel Zitka

Keepster OH Leuven: "Zitka was wel een voorbeeld"
Foto: © Jill Delsaux

OH Leuven wil dit jaar meer laten zien dan vorig seizoen in de Super League. De laatste plaats vermijden is het minste wat het team kan doen. Jeugdproduct Louise Van Den Bergh ziet het alvast zitten.

"Ik ben blij terug te zijn, al mocht ik zeker niet klagen van mijn seizoen bij Tienen. De concurrentie was groot, maar ik heb toch mijn wedstrijden kunnen spelen. Natuurlijk hoop ik bij OHL in doel te staan, maar ik wil gewoon hard werken om de kansen te krijgen."

Scherp houden

"Dat is voor mij dan ook het doel voor het seizoen: een vaste waarde worden in doel. En dan wil ik het team ook graag aan een zesde plaats helpen in het klassement", mikt de goalie op een rustiger seizoen dan het afgelopen bij de Leuvenaars.

De concurrentie is natuurlijk niet min bij OH leuven: "Rani en Hazel ken ik allebei en ze hebben heel wat talent. Maar dat houdt iedereen ook sowieso scherp."

"Wie mijn voorbeeld was vroeger? Een echt idool had ik niet, maar naar Daniel Zitka keek ik wel wat op. Hij had een mooie stijl van keepen, bij de vrouwen keek ik op naar Sofie Van Houtven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties