Geschiedenis schrijven, een galamatch tegen Engeland? "Laat ons eerst maar Servië kloppen, want ..."
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Tine De Caigny blikt vooruit op duel in en tegen Servië

Geschiedenis schrijven, een galamatch tegen Engeland? "Laat ons eerst maar Servië kloppen, want ..."
Foto: © Facebook.com/BelgianRedFlames

De Belgian Red Flames maken zich op voor een erg belangrijke week. Op dinsdag 20 september komt Engeland aan Den Dreef voetballen, maar eerst moet er nog gewonnen worden in Servië. Pas dan wordt geschiedenis geschreven.

"De septembermaand wordt heel erg belangrijk voor ons land", aldus Tine De Caigny tegenover Voetbalkrant.com. "We willen zeker iets laten zien tegen Engeland, maar eerst wacht Servië ons nog. Dat is op dit moment echt het allerbelangrijkste."

Temeer de heenwedstrijd aan Den Dreef eindigde op 1-1 en een zege in Servië dus niet zo normaal is als het misschien wel lijkt. "Ze kunnen wel degelijk voetballen en we mogen ze niet onderschatten. Maar we moeten daar ons eigen spel spelen en de match in handen nemen."

We groeien als groep en elk apart

"Iedereen zal hard moeten werken, want Servië zal het ons lastig proberen te maken. Maar we zijn allemaal bezig met ons niveau de hoogte in te tillen. We groeien als groep én elk apart", geeft de middenveldster nog aan.

En dan een galamatch tegen Engeland? "We willen die match in Leuven natuurlijk aanvatten met een gerust gevoel dat we al geplaatst zijn. Maar dan moeten we om te beginnen gewoon winnen in Servië."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws