#Flametime: mis niets van de voorbereiding op het EK
Redactie
| 0 reacties

Belgian Red Flames oefenen deze week twee keer tegen Rusland

#Flametime: mis niets van de voorbereiding op het EK
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames beginnen deze week aan hun voorbereidingscampagne richting het EK 2017 in Nederland. Donderdagavond staat de eerste wedstrijd van de campagne op het programma.

Donderdagavond om 19.30 uur en zondagmiddag om 15 uur staan twee duels op het programma tegen de Russische nationale ploeg, die een weekje in ons land vertoeft.

Beide wedstrijden worden in Tubeke afgewerkt, voor het grote publiek kijken we vooral uit naar de matchen tegen Nederland en Denemarken op 24 en 28 november.

Op de Algarve Cup dartelden Wullaert, Cayman en co al over de Russen. Op het EK kunnen we ze ook niet tegenkomen in de groepsfase, want ook zij zitten in pot 4. Toch kan het leuk zijn om te weten hoever we nu staan tegenover het team van de Russen.

Bondscoach Serneels gaf al aan dat zijn Flames ook af en toe tegen teams moeten spelen die net iets minder dan hen zijn: "Zo leren ze het spel te maken en open te breken tegen moeilijke ploegen. Dat kunnen ze dan aanwenden tegen de betere ploegen ook." Dankzij onze site hoeft u overigens niets te missen van deze oefenduels, want wij houden de vinger aan de pols.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws