Red Flames maken het warm tegen Nederland voor Music for Life

Redactie
| 0 reacties
Red Flames maken het warm tegen Nederland voor Music for Life
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames daagden jullie twee jaar geleden al uit. Ze willen 35.000 meisjes aan het voetballen brengen in België tegen 2020, zowat een verdubbeling van het huidige aantal. Ondertussen zijn we goed bezig. En er is nu ook een nieuwe campagne opgestart.

Een aantal maanden terug werd de samenwerking al opnieuw in de kijker gezet, nu zetten de Flames de wedstrijd tegen Nederland helemaal in het teken van Plan België.

Met hun actie willen ze de mensen in het Zuiden ook aan het voetballen helpen. Zo kan je zo hard mogelijk op doel schieten met een actie en daarbij mooie prijzen winnen, zoals een meet & greet met de Belgian Red Flames.

"Voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijd, kunnen supporters voor 1 EUR een poging wagen om zo hard mogelijk naar een doel te trappen. De vijf snelste tijden maken kans op leuke prijzen, zoals een meet & greet met onze Belgian Red Flames of een gesigneerd item", klinkt het op de webstek van de KBVB. Allen naar de buitenzijde van tribune 1 dus donderdag!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties