Ives Serneels zet de lijnen uit voor België - Nederland: "Supporters doen terugkomen blijft devies"

Ives Serneels zet de lijnen uit voor België - Nederland: "Supporters doen terugkomen blijft devies"
Foto: © photonews

Niet enkel de Rode Duivels speelden in november een Derby der Lage Landen. Dat doen ook de Belgian Red Flames op donderdag Den Dreef in Leuven. Een speciale wedstrijd, ook bij de vrouwen. En dus willen Ives Serneels en zijn Flames de fans een mooie avond bezorgen.

In november staan twee erg leuke duels op het programma voor de belgian Red Flames. Eentje tegen Denemarken op maandag 28 november, maar vooral op donderdag 24 november tegen ... Nederland.

De Oranje Leeuwinnen organiseren volgend jaar het EK in eigen land én dan spelen we tegen hen in Tilburg op 24 juli 2017, nu is er een duel aan Den Dreef in Leuven. "Ik heb er nog niet aan gedacht of dat nu een voordeel of nadeel kan zijn om nu tegen hen te oefenen. Het is vooral belangrijk dat we tegen twee toplanden mogen spelen. Dat we ze binnen acht maanden opnieuw tegenkomen? Tegen dan kan er veel veranderd zijn", aldus Ives Serneels tegen Voetbalkrant.com.

Tegen Oranje zullen meer dan 2500 fans aanwezig zijn: "Een teken dat ons product aanslaat. Een paar jaar geleden zou dat niet mogelijk zijn geweest. Maar de resultaten zijn natuurlijk ook een groot deel van het huidige succes. Een match van de Flames, dat is een leuke avond voor de supporters. We moeten de fans doen terugkomen, want ze weten dat er iets te zien is."

Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor deze wedstrijd. Tickets voor de match tegen Nederland kan u alvast aan 5 euro bestellen via DEZE LINK. Speelsters tot 16 jaar kunnen met hun club zelfs komen kijken aan 1 euro/ticket. Deel gerust het onderstaande evenement (klik op de foto) met al je vrienden en/of vriendinnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties