Reactie Janice Cayman viel op met een owngoal en een discutabel doelpunt: "Ik keek naar de lijnrechter en begon te juichen"

Tim Bex
Tim Bex vanuit Leuven
| 0 reacties
Janice Cayman viel op met een owngoal en een discutabel doelpunt: "Ik keek naar de lijnrechter en begon te juichen"
Foto: © photonews

Janice Cayman speelde een hoofdrol bij de Belgian Red Flames in de 3-2 overwinning tegen Nederland. De speelster van Western New York Flash zette Nederland eerst op voorsprong met een eigen doelpunt, maar bracht in de tweede helft de Flames terug op gelijke hoogte.

Nederland begon sterk aan de wedstrijd, maar kwam niet tot scoren. Tot Janice Cayman daar anders over besliste. Na een hoekschop werkte ze de bal ongelukkig in eigen doel. “Ik weet niet goed wat er gebeurde, maar Imke (Courtois) miste de bal. Ik zag hem niet komen en tikte hem in eigen doel. Spijtige zaak…”

Ik zag de bal niet komen en werkte hem ongelukkig in eigen doel. Spijtige zaak...

Nadien toonde Cayman zich meermaals erg sterk en in de tweede helft bracht ze de Belgen terug op gelijke hoogte na een discutabel doelpunt.

“Ik schiet en zie de bal over de lijn gaan. Ik keek naar de lijnrechter en zag dat zij vlagde voor een doelpunt, dus ik begon te juichen”, klinkt het bij Cayman. “Of de bal erover was? Ik heb al verschillende meningen gehoord, maar volgens mij wel.”

“Wat de wedstrijd tegen Nederland op het EK zal geven, kan ik nog niet voorspellen. Het EK is nog ver en beide ploegen missen spelers en proberen dingen uit. Vandaag miste Nederland ook Miedema, en zij is echt wel een topspits.​"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties