Reactie Keepster geeft fout toe: "Maar beter nu dan op het EK"

Keepster geeft fout toe: "Maar beter nu dan op het EK"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wonnen de derby van Nederland met 3-2. Twee keer kwamen ze terug van een achterstand, een teken dat het qua mentale weerbaarheid wel goed zit. Ook bij keepster Justien Odeurs. Ze ging in de fout bij de 1-2, maar wist het daarna nog helemaal recht te zetten.

De 0-1 was een ongelukkig eigen doelpunt van Janice Cayman en de 1-2 was al helemaal vermijdbaar. "Ik ga daar in de fout, want ik anticipeer volledig verkeerd op dat schot", analyseerde Justien Odeurs dat tegendoelpunt van Zeeman achteraf. "Het was een duidelijke fout van mij, maar dan moet je zo snel mogelijk de knop omdraaien."

Iets wat Odeurs en de rest van haar team ook deden: "We hebben het als team opgelost. We hebben ze in de tweede helft minder laten voetballen en zijn er al bij al verdiend op en over gegaan. Onze tweede helft was beter als team, maar het moet zeker nog beter kunnen. Beter nu die foutjes maken dan op het EK", aldus de keepster van de Red Flames - die na de 1-2 nog enkele keren knap redde.

Slotsom: "Ik ben ontevreden aan de ene kant, maar wel superblij dat we het als team hebben kunnen rechtzetten. Het helpt dat er veel ervaren spelers rondom mij staan, waardoor ik de knop ook snel kon omdraaien. Ons kopje bleef omhoog en de neuzen stonden in de goede richting."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties