Hier speelt Lorca Van De Putte in 2017: "Contract van zes maanden"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Lokeren
| 0 reacties

Lorca Van De Putte ook in 2017 bij Kristianstads

Hier speelt Lorca Van De Putte in 2017: "Contract van zes maanden"
Foto: © photonews

Opmerkelijke gaste vrijdagavond in het duel tussen Lokeren en Zulte Waregem. Met Lorca Van De Putte zat er namelijk een Belgian Red Flame in de tribunes. En ze had ook nog nieuws.

Van De Putte wist zich dit seizoen ternauwernood te redden in de Zweedse eerste klasse van het vrouwenvoetbal. Kristianstads kon pas op de slotspeeldag met een puntendeling tegen Umea de redding bewerkstelligen.

Het was nog even afwachten wat de Belgian Red Flame ging doen in het erg belangrijke 2017, waar de Red Flames ook een EK zullen spelen - het eerste in hun historie.

En Van De Putte heeft ondertussen de knoop doorgehakt: "Ik heb een contractverlenging getekend bij Kristianstads voor zes maanden tot 30 juni 2017. Na het EK bekijken we alles dan wel opnieuw."

De Flame rondde tegen Nederland nog de kaap van de 50 interlands en kan ook in 2017 belangrijk zijn voor ons land. De 28-jarige linksachter speelt al sinds 2013 in Zweden en won eerder in haar carrière een Beker (2008) en landstitel (2011) met Twente in Nederland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties