Spanje was 'accident de parcours', Flames kijken vooruit

Redactie
| 0 reacties
Spanje was 'accident de parcours', Flames kijken vooruit
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames staan op 12 dagen van hun eerste wedstrijd op het EK. En dus is het stilaan uitkijken naar wat er nog allemaal gaat gebeuren. Morgen komt de groep opnieuw samen, vandaag was er een acte de presence op de radio.

Afgelopen week werd met 7-0 verloren in Spanje: "Dat was een samenloop van omstandigheden, een beetje een 'accident de parcours'. We staan nu terug met de voeten op de grond. We moeten verder werken, want 1 verloren match is geen verloren EK. Spanje is echt wel een topland. Het wordt ons eerste EK, maar we willen zover mogelijk geraken en het match per match bekijken", aldus Elien Van Wynendaele daarover in de studio's van Sporza Tour.

Ook Justien Odeurs blikt vooruit naar het EK: "Tegen Japan 1-1 kunnen spelen was erg mooi, Spanje heeft ons een beetje de grond in geduwd, maar we willen hier sterker uitkomen. Dit was geen knauw in de voorbereiding. We verloren bijna nooit, nu staan we wel met de voeten op de grond."

"We zijn de underdog in de groep, omdat het ons eerste EK is. Toch gaan de andere ploegen ons niet onderschatten. Misschien is het een handicap dat we die ervaring niet hebben, of het kan net een voordeel zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties