Stralende zon: Flames verzamelden in Tubeke en trekken naar Frankrijk
Redactie
| 0 reacties
Stralende zon: Flames verzamelden in Tubeke en trekken naar Frankrijk
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gaan verder met hun voorbereiding op weg naar het EK 2017 in buurland Nederland. Op woensdag kwam de groep opnieuw samen, donderdag wordt er vertrokken naar Frankrijk.

Daar volgt op vrijdagavond nog een oefenpot in en tegen Frankrijk. Het Montpellier van Janice Cayman is dan de gast voor een ongetwijfeld boeiende oefenwedstrijd.

De Flames hebben na de 7-0 in Spanje ook wel te bewijzen dat ze tegen de Fransen - nog een topland uit Europa - geen mal figuur zullen slaan. De uitzwaaiwedstrijd op 11 juli tegen Rusland moet dan weer vooral interessant zijn om wat vertrouwen te kweken.

Onder een stralende zon kwamen de Flames woensdagnamiddag aan op het Nationaal oefencentrum in Tubeke. Charlotte Tison, Jody Vangheluwe en Sofie Van Houtven uit de ruime voorselectie kwamen meetrainen voor een trainingswedstrijdje onderling. 

Ook Sara Yüceil - in allerijl opgeroepen voor het EK na de disciplinaire verwijdering van Missipo - was er bij. Sarah Wijnants blijft tot afreis naar Nederland bij de groep als reserve. De definitieve selecties zijn ondertussen binnen bij de UEFA, enkel voor een blessure kan er nu nog gewijzigd worden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties