Even paniek omtrent Van De Putte, één Flame erg twijfelachtig voor Denemarken

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Denderleeuw
| 0 reacties
Even paniek omtrent Van De Putte, één Flame erg twijfelachtig voor Denemarken
Foto: © photonews

Ives Serneels zag zijn team een goede wedstrijd spelen tegen Rusland en mag zo met het nodige vertrouwen naar het EK in Nederland. Of hij dat met een volledig fitte kern zal kunnen doen? De coach geeft het antwoord.

Er doken de laatste weken wat kleine pijntjes op bij verschillende Red Flames en Laura Deloose revalideerde de voorbije weken nog intensief bij Lieven Maesschalck. "Laura gaat donderdag op training proberen meedoen, maar we moeten realistisch zijn: ze zal mogelijk de eerste match zondag niet klaar raken", aldus de bondscoach.

De eerste match op het EK tegen Denemarken komt voor Laura Deloose mogelijk te vroeg

"Het komt misschien iets te vroeg. Het ziet er goed uit, maar het zal een twijfelgeval zijn voor de eerste match. Maar ze blijft wel sowieso bij de groep voor het verdere verloop van het EK." Ook Elke Van Gorp en Heleen Jaques bleven tegen Rusland aan de kant. "Heleen had wat problemen met de schouder na een contact van Le Sommer, Elke kreeg een trap op de bil. Ze zijn beiden dinsdag naar het ziekenhuis geweest voor een check-up en alles ziet er goed uit."

Na de wedstrijd tegen Rusland speelden de Red Flames die minder of niet in actie kwamen (onder meer doelvrouwen Evrard en Lemey, maar ook Jana Coryn en Nicky Van den Abbeele) nog een onderling partijtje. Daarbij was er even paniek toen Lorca Van De Putte naar de grond ging. Ze onderging meteen de eerste medische zorgen, de komende dagen wordt verder gekeken naar de ernst van een eventuele blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties