Yana Daniëls, terug aan de top na zware blessure: "Nooit verwacht hier te staan, was echte rollercoaster"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Rheden, Nederland
| 0 reacties

Yana Daniëls heeft is helemaal terug op het hoogste niveau én op het EK vrouwenvoetbal in Nederland

Yana Daniëls, terug aan de top na zware blessure: "Nooit verwacht hier te staan, was echte rollercoaster"
Foto: © photonews

Yana Daniëls staat dicht bij een basisplaats op het EK vrouwenvoetbal. Slechts heel weinigen zouden dat hebben durven voorspellen enkele maanden of een jaar geleden. Een ritje op de rollercoaster, met een wonderbaarlijke afloop. En nu knallen op het EK?

Ook Yana Daniëls is helemaal klaar voor het EK: "Laat maar komen. We willen er tegen Denemarken meteen staan als team. Het zou fijner zijn om met een goed resultaat aan de campagne te beginnen."

Voor Daniëls waren het bewogen jaren. "Het was een echte rollercoaster de voorbije jaren. Ik had een jaar geleden nooit verwacht dat ik hier zou staan, maar ik heb er hard voor gewerkt. Ik ben blij dat ik de voorbije maanden blessurevrij ben gebleven en dat ik terug ben begonnen met voetballen."

Yana Daniëls sprak ook over het hotel en de verhuis na de eerste wedstrijd: "Rondneuzen in een nieuw hotel is misschien ook wel leuk", aldus de aanvalster van de Red Flames. Het volledige interview kan je hieronder vinden - opgelet, het laden van de beelden kan enkele seconden duren:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties