Reactie Bondscoach IJsland furieus: "Ik probeer mijn emoties te bedwingen, maar ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tilburg, Nederland
| 0 reacties
Bondscoach IJsland furieus: "Ik probeer mijn emoties te bedwingen, maar ..."
Foto: © photonews

Freyr Alexandersson was boos. Heel erg boos. En misschien had hij daar ook wel reden toe na de match tussen Frankrijk en IJsland. De reactie loog er alvast allerminst om.

Freyr Alexandersson opende de debatten na de wedstrijd tegen Frankrijk met een waarschuwing: "Ik probeer mijn emoties te bedwingen. Maar ... Het is moeilijk." Waarop hij van wal stak in een tirade. We kennen Alexandersson nochtans als een erg aimabele, rustige man - we kwamen hem al eens tegen op de Algarve Cup 2016 met de Red Flames.

Vlak voor rust kreeg Ijsland geen strafschop, aan het einde van de match de Fransen wel: "Blijkbaar maken wij geen indruk genoeg om een strafschop voor te fluiten, maar als een groot land als Frankrijk protesteert is het wel plots een elfmeter", aldus de bondscoach van Ijsland. "De scheidsrechters werden ook continu onder druk gezet door de Fransen."

"It sucks", klonk het verder nog, "Om te verliezen met dank aan de scheidsrechters. Dat is erg jammer, want we hadden meer verdiend dan deze nederlaag. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ik echt niet blij ben ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties